Krijg je een uitkering van jouw gemeente? Dan ben je samen met je gemeente verantwoordelijk voor je re-integratie (terugkeer naar werk). De gemeente biedt je voorzieningen aan zoals scholing, werk of begeleiding. 

De re-integratie voorzieningen die de gemeenten je aanbiedt zijn verplicht.

De gemeente kan je voorzieningen aanbieden die je helpen om een baan te vinden. Je bent verplicht om gebruik te maken van de voorzieningen die de gemeente voor je nodig vindt. Doe je dit niet, dan kan de gemeente jouw uitkering verlagen.

Gelukkig kun je zelf ook kiezen voor verschillende mogelijkheden tot jouw re-integratie. Indien je graag beveiliger, zorgmedewerker of horecamedewerker zou willen worden, dan ben je bij ons in goede handen.

 

Bij ons bestaat de mogelijkheid om te leren en te werken, ook wel een BBL-traject genoemd. Je combineert dan je opleiding met een stage of met het leren van een vak in de praktijk. In de praktijk ga je aan de slag bij een erkend leerbedrijf. Wij bieden je de mogelijkheid om bij een erkend leerbedrijf je praktijkervaring op te doen. Je kunt natuurlijk ook zelf een erkend leerbedrijf aandragen. 

Tijdens je opleiding en BPV laat je zien wie je bent en wat je in huis hebt. Laat je een goede indruk achter bij je leerbedrijf, dan heb je zeker een goede kans op een baan.

'' Good to know ''

  • Wij geloven dat als je een goede indruk achterlaat bij een leerbedrijf dat je een baan aangeboden krijgt. 
  • Ons onderwijsprogramma is flexibel en gericht op maatwerk.
  • Onze examentrainingen worden gegeven door examenprofessionals die alle ins en outs weten van de examens binnen de branche. 

 

Wil je graag in de beveiliging, horeca of zorg werken en de opleiding bij ons volgen, laat het je gemeente of contactpersoon weten. Je kunt ook ons inschakelen om te kijken wat de mogelijheden voor jou zijn binnen jouw gemeente.

 

© 2014 - 2024 KUVA Beroepsopleidingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel