''KUVA Opleidingen is erkend scholingsmakelaar voor het UWV''

Krijg je een uitkering van het UWV? Dan ben je samen met het UWV verantwoordelijk voor je terugkeer naar werk (re-integratie).

Aan de hand van jouw situatie krijg je een arbeidsdeskundige of werkcoach toegewezen.

  • Heb je een arbeidsongeschiktheidsuitkering (WAZ, WAO, ZW, Wajong of WGA)? Dan krijg je te maken met een arbeidsdeskundige.
  • Ontvang je een ww-uitkering? Dan krijg je een werkcoach.

Regel je liever zelf je re-integratie?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je liever zelf je re-integratie regelt. De enige voorwaarde is dat je werkcoach of arbeidsdeskundige vaststelt dat je een reintegratie traject nodig hebt.

Een re-integratietraject kan nodig zijn als je om bepaalde lichamelijke beperkingen niet meer werkzaam kan zijn in je huidige / vroegere functie.

Maar een re-integratietraject kan ook nodig zijn als de kans klein is dat je in dezelfde functie weer aan het werk komt. Dan krijg je te maken met omscholing om je kansen op de arbeidsmarkt weer te vergroten.  

Wil je graag in de beveiliging werken dan ben je voor beide situaties bij ons in goede handen.  

Indien je over een scholingsvoucher beschikt (klik dan hier)

Bij ons bestaat de mogelijkheid om te leren en te werken, ook wel een BBL-traject genoemd. Je combineert dan je opleiding met een stage of met het leren van een vak in de praktijk. In de praktijk ga je aan de slag bij een erkend leerbedrijf. Wij bieden je de mogelijkheid om bij een erkend leerbedrijf je praktijkervaring op te doen. Je kunt natuurlijk ook zelf een erkend leerbedrijf aandragen. 

 

© 2014 - 2018 KUVA Beroepsopleidingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel