De bediening is een van de belangrijkste vakken in de horeca. In de bediening ben je namelijk het eerste aanspreekpunt voor de gasten. Je luistert naar hun wensen, neemt hun bestellingen op, maakt deze klaar en serveert ze uit.

Lijkt het je leuk om in een (internationaal) restaurant, café, evenement of andere horecazaak in de bediening te werken? Dan is de functie gastheer/-vrouw misschien iets voor jou. Het is een veelzijdige functie. Wat je voornamelijk doet is het belang van je gast voorop stellen. Hier stem jij je werkzaamheden, producten en diensten op af. Je stelt je flexibel op door de onvoorspelbaarheid en de onverwachte werkdruk. Je ontvangt gasten, adviseert hen en neemt bestellingen op. Je maakt drankbestellingen klaar en serveert deze met de maaltijden uit. Je probeert er altijd een optimale beleving van te maken voor je gasten.

 

Erkende SVH opleiding:Gastheer / Gastvrouw
Instroommoment:Wekelijks
Studieduur:26 weken
Lesdag :Maandag
Aantal lesdagen per week:1 x
Aantal lesuren :130
Aantal BPV uren:350
Prijs:€ 2.500,- btw vrij

 

De prijs is inclusief: 
- Examens SVH Gastheer / Gastvrouw
- Lesboeken
- Begeleiding
- Lesmaterialen
- Examenlessen
- Administratiekosten
- Stage (BPV) bezoek
- Studie loopbaan begeleiding
- Praktijkovereenkomst leerbedrijf 

 

 

 

De brancherkende opleiding Gastheer / Gastvrouw is opgenomen in het SVH register. De opleiding richt zich specifiek op het vergaren van vakkennis en er wordt op een praktijkgerichte manier lesgegeven. De lessen worden op een interactieve manier verzorgd, waarbij wij altijd maatwerkgericht te werk gaan. 

Tijdens de opleiding volg je op school theorielessen en praktijklessen. Elke week maak je kennis met een nieuwe module. Tijdens de opleiding leer je op een actieve manier de competenties van een gastheer / gastvrouw in de bediening. 

Naast je theorie- en praktijklessen zal je ook praktijkervaring op gaan doen bij een erkende horeca organisatie. Indien je nog niet beschikt over een baan in de horeca, dan kunnen wij je bemiddelen naar een leuke betaalde horecabaan. 

Na het behalen van je diploma Gastheer / Gastvrouw kan je vaak blijven werken bij de horeca organisatie waar je werkt. 

 

ExamenonderdelenExameninstituutOpmerking
Proef examineringKUVA OpleidingTheorie + Praktijk
Gastheer / GastvrouwSVHTheorie
Gastheer / GastvrouwSVHPraktijk

 

https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/kuva/c-2695739/contact/?token=SAODiFWNLm2czKOsUJr8rQvn7DblPrVNKgseHYndR4V

  

 

 

 

 

 

 

© 2014 - 2024 KUVA Beroepsopleidingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel